Vítejte na farmě Aramark!

Z pole na vašem stole do 72 hodin

Věříme, že čerstvé suroviny jsou základem perfektního jídla. Nakupujeme právě dozrálé ovoce a zeleninu od lokálních dodavatelů a pár hodin po sklizni připravujeme naše speciality v restauracích Aramark. Sezónní strava prospívá zdraví lidí i planety.

Pečené kuře na paprice s čerstvou kapií z farmy, domácí halušky

Pečený Camembert s peperonatou z červené kapie, rozmarýnové brambory

Fazolová polévka s kapiemi a bramborami

Nově spolupracujeme s odbornými svazy českých a moravských pěstitelů

Lokální superpotraviny z českých farem: Zdraví na dosah ruky

Pečené kuře na másle, dušená mrkev s hráškem, bramborová kaše

Hrachová kaše, pečená mrkev z farmy, bylinkové pesto

Kopr má bohatou historii a všestranné využití

Mrkev je oranžová královna našich polí

Udržitelnost: Klíč k budoucnosti naší planety

Skladování potravin: Tipy pro delší čerstvost a bezpečnost

Květák: Superpotravina plná zdraví, vitamínů a minerálů

Svět nad propastí. Co nás čeká, když nezměníme kurz?

Popáleninám v kuchyni lze předejít. Znáte všechna pravidla prevence?

Římský salát: Křupavá pochoutka s léčivými účinky

Proč kedlubna nesmí chybět na vašem stole

Jak průmyslově zpracované potraviny poškozují zdraví a pohodu

Rajčata v zimě, jahody na podzim. Globální potravinový paradox

Vaření bez odpadu. Osvojte si principy zero waste v kuchyni

Ředkvičky jsou pikantní vitamínová bomba pro vaše zdraví

Kedlubnové placičky, vařené brambory s pažitkou, česnekový dresing

Kedlubnový krém s bramborami a krutony

Farář, fotbalistka, zpěvák nebo šéfkuchař společně mění svět

Jak skladovat a zpracovat kořenovou zeleninu

Pizza s parmskou šunkou a rukolou

Výpočet uhlíkové a vodní stopy pokrmů

5 důvodů, proč zařadit do jídelníčku více kedluben

Prospěte se ke zdraví. Spánek je nepostradatelný

Za jeden provaz. Podporujte rovnost a místní komunity

Svatomartinská husa tradičně i netradičně